HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.09.02. 23:24 norev.hu

Önök láttak már 1/12-es méretű autót közelről?

Egészen elképesztő méretarány! Az autó közel 35 cm hosszú! Amit tudni kell és érdemes róla, az az, hogy kézzel készített modell, közel 180 darabból áll, rendkívüli részletességgel kidlgozott modell, működö kormány, minden nyílik (ajtók, motorháztető, csomagtartó), a fényezés tökéletes, kézzel polírozzák. Nos, ez volt a hivatalos leírás a Premium Classixxs oldaláról lefordítva. De mi történik ha kézbe vesszük? Először is, kézzel nem nyúlunk hozzá, ezért a gyártó mellékel minden egyes darabhoz egy Premium Classixxs feliratú nagyon puha kesztyűt. Egy darabot, mert egyszerre persze nem nyúlunk hozzá két kézzel! :-)

A Targának a féltető, a cabrionak a teljes tető külön mellékelve a hungarocell doboz tetején, csakúgy, mint a lenyitott tetőt imitáló zárt hátsó rész (a cabrionál). A kellemes fekete külső doboz nem sokat árul el, csak annyit, hogy egy igazi minőségi modellel van dolgunk.

Álljon itt egy két kép tanúságúl:

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr992267943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása