HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.12.13. 22:09 norev.hu

Csúcstechnológia autómodellben!

Egy egészen hihetetlen autó került a boltunkba a mai napon. 

A modell pontos neve: Schucotronic 2,4 Volkswagen T2a busz.

Nos, nézzük mit is tud a járgány részletesebben:

Elsőként az tűnik fel, hogy nincs egyetlen egy zsinór, de még egy antenna sem! Sem az autón, sem a távirányítón. Ez a hightech, innovatív, 2,4 gigahertz-en működő technológia a nem látható antennákkal, teljesen új. Az 1/18-as méretarányú modellautón a kormány digitálisan működik minden irányban. A VW-n gombnyomásra az eredeti motorhang bőg fel, az indexek külön-külön működtethetőek, és a duda is felhangzik amikor csak szeretnénk. Ha mindez nem lenne elég, egy sötét szobában játszva sem esünk kétségbe, mert a lámpák felkapcsolhatók! Sőt, hátramenetbe kapcsolva a tolatólámpa is felkapcsolódik!

Az egyedülálló élményről az a vezérlő/távirányító gondoskodik, amely minden funkciót önállóan tud életre kelteni és akár több autót is vezérelni tud.

Ha a csúcstechnológiáról elfeledkezünk, akkor is marad egy szépen kidolgozott, nyitható oldalajtókkal és csomagtartóval rendelkező, nagyon szerethető Volkswagen kisbuszunk.

Hát nem őrület? Hol van már a jó öreg zsinóros Wartburg, amelyet követtünk lépteinkkel?

Kérem szépen, itt a Schuco, de nyugalom, töltő és akkumulátor mellékelve! 

Kapható a MOM Parkban (Barbapapa játék- és ajándékbolt)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr602514212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása