HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.12.16. 11:07 norev.hu

Norev Mercedes Benz S600 1997 1:18 (W140-bálna) Limited 2500!

Amikor írom e sorokat, még nincs a kezemben a jármű, de olyan nagy várakozás előzi meg a modellt, hogy amint ideér, nem lesz időm írni róla. Mentségemül előadom, hogy egyszer már volt a kezemben, februárban, Nürnbergben a Játékvásáron, de az még csak próba/mintadarab volt, ami a szériaéretthez képest nyílván tartalmaz pár változtatást.

Mikor tavaly volt szerencsém a Norev székházában járni és megismerkedtem a gyártás folyamatával, sokszor eszembe jutott az a munkafolyamat, amikor "bedigitalizálják" az eredeti, 1:1-es autót. Ilyenkor egy latapogatóval végigsiklanak a karosszéria minden elemén. Huhh, ennél az autónál minden bizonnyal a gyári múzeum területén egy 0 km-es bálnán tették meg. Na, ettől lettem libabőrös! Ez az autó mindig is vonzott, a bálna szó csodálatosan fejezi ki az autó kinézetét, otrombaságát és egyben szépségét! Kifejezetten irigylem a francia Norev embereit, amint hetekig simogattak egy gyári modellt, hogy azután egy ilyen mestermű kerüljön ki a kezük közül.

A modell a High Quality megnevezést kapta a Norevtől, ami a kiváló, gyári színkód alapján készült fekete (schwartz metal) fényezésen kívül azt jelenti, hogy mindene nyílik (4 ajtó, csomagtér, motortér), illetve 137 alkatrész alkotja és összesen 152 dekorációs elem gazdagítja!

Az ajókat zsanér nyitja (!), a kerekek fordulnak, követve a kormány mozgását. A kerekek, felnik, az elmaradhatatlan stuttgarti rendszám mögötti motortér, a karosszéria, mind-mind csodálatos részletességgel kidolgozottak.

A Norev, újabb remekművét nem adja azonban mindenkinek, hiszen világszerte mindösszesen 2500 szerencsés vevő életét teszi szebbé még Karácsony előtt!

Hozzánk a napokban ékezik, hamarabb, mint jó pár európai országba!

Már csak 1-2 napot kell aludni...

1 komment · 2 trackback

Címkék: mercedes újdonság benz norev


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr762519288

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mobile web design Cornwall 2018.09.14. 11:04:51

Kedvenc reklámok: vasárnapi sofőr a nyugdíjas Mercedeses ellen - Privát gondolatok az autók világáról

Trackback: mobile web design Cornwall 2018.09.14. 11:04:20

Kedvenc reklámok: vasárnapi sofőr a nyugdíjas Mercedeses ellen - Privát gondolatok az autók világáról

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.12.22. 19:17:30

off

Tisztelt Norev.hu!

Érdeklődni szeretnék, h Peugeot 1007 -es modelljük nincs-e véletlenül? Azt tudom, hogy gyártanak ilyet, de nem tudom, hogy hozzáférhető-e.

Köszönöm a válaszukat!
süti beállítások módosítása