HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.07.08. 00:04 norev.hu

Jövő hét hétfőn már a boltban a Greenlight!

A jövő hét hétfőn a boltba kerülő Greenlight termékek közül bemutatnék egyet, amely személyes kedvencem. Ez az 1/18-as pedig nem más, mint a Shelby Terlingua Ford Mustang - Racing Tribute Edition.

A Shelby Terlingua Ford Mustang, amely a versenyzés nyers szellemét ejti foglyul, egy délnyugat texasi szellemvárosról kapta a nevét. A "Lucifer" emblémát Carroll Shelby régi barátja, Bill Neale tervezte. Több, mint 40 évig ez a motívum szimbolizálta az üdítő "időt" a Shelby és a Ford Motor Company történetében. A legismertebb Shelby American logok egyike, az ágaskodó nyúl fekete sziluettje, króm és sárga címeren jelenik meg.  

 

12817_Terlingua_Web2.jpg

 Azért, hogy erről a híres versenyautóról megemlékezzen, a Greenlight az 1967-es Shelby Terlingua Ford Mustang Racing Tribute Editiont megcsinálta 1/18-as méretben. ez a replika egy új, lapos verseny motorháztetőt kapott és új ötküllős verseny felniket. Ez a modell ráadásul 100%-ban die-cast fém karosszériával készül, eredeti verseny festéssel, nyitható ajtókkal, csomagtartóval, motorháztetővel, szövet biztonsági övekkel, átlátszó dobozba csomagolva, egymást követő sorozatszámú alvázzal. Ez a klasszikus modell mindössze 1500 példányban kerül világszerte a boltokba!

És már csak pár napot kell rá várni!

Szólj hozzá!

Címkék: shelby ford greenlight terlingua


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr552137390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása