HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.09.02. 23:51 norev.hu

Az IST modell most is kitett magáért...

Az IST modell most sem hazudtolta meg magát. Kifogástalan minőségű kisautóit már megszoktuk, de azért még mindig rácsodálkozunk egy-egy csodálatos darabra! Mai darabjaink a Warszawa 203 kombi és limuzin kivitelben, a Trabant egy kitűnő Rally változata 96-os rajtszámmal, a Dacia 1310-es, a Tchaika GAZ 13, a Wartburg 311 Camping változata (zseniális kivitel!), a Moszkvics 408-as és a Polski Fiat 125P kombi. Szép a felhozatal, ezeket az autókat kézbe véve pedig óhatatlanul egy darabka szocializmust forgatunk.

Jelenleg csak a MOM Parkban (Barbapapa játékbolt) kapható, jövő héttől az Eurocenterben is. DéTé

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr792267987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása