HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.03.19. 19:07 norev.hu

Rendőrautók érdekességei!

Eddig nem is említettem, hogy annak ellenére, hogy a 43-as méretarányban ez nem nagyon szokás, a First Response rendőrautóinak (Dodge Charger és Ford Crown Victoria) nyílik az ajtaja (első ajtók) és a csomagtartó, no meg a motorháztető is! A kerekek, igaz nem a kormánnyal, de forgathatóak! Sőt, a belseje is nagyon részletgazdag, az anyósülés előtt még a laptop is a műszerfalon van, nyitott állapotban! A Crown egyik, általam kinyitott változatában a csomagtartóban két láda /doboz/ is megtalálható.

Szóval szépek a kicsikék!

És hogy az izgalmakat fokozzuk, az autók többsége a "Limited" kategóriába tartozik, de vannak "Very limited" autók is. Nagyjából 500 darabot csinálhattak mindegyikből.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr671852936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása