HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.04.03. 20:44 norev.hu

Nagyon Boldog Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok minden kedves Vásárlónknak, ezzel a kis meglepetéssel. Ezt az autót az Ixo követte el, az IST szériában. Ez a z 1979-es GAZ  13 Tchaika, azaz Csajka, mindösszesen 350 darabban készült és csak pár kiválasztott juthatott hozzá, ugyanis az Ixo csak a nürnbergi játékvásáron adott belőle partnereinek! A kidolgozása csodálatos, a felületét aranyszínű tükörfényezéssel "követték" el.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr251892628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pittlaren · http://matchboxaddikt.blog.hu/ 2010.04.03. 21:04:24

Szép Ünnepeket!

Kérdésem, a GreenLight Hot Pursuit szériájából, jelenleg melyek kaphatóak? A 2008-as Montgomery County-s Sheriff Ford Crown-ból van még szabad préda?

További kellemes nyuszivárást: p.
süti beállítások módosítása