HTML

Automodell

Az autómodellekről szeretnék itt írni. Lesz itt szó itt majd többek között az alábbi márkákról: Norev, Greenlight, Bub, Premium Classixxs, Minichamps, Atlas, Solido, IXO, Provence Moulage, Universal Hobbies, Brumm, Kyosho, Rex Toys, Edison, Cararama, Oxford Diecast, Autoart, Corgi, Schuco, stb...

Friss topikok

Linkblog

2010.03.16. 21:36 norev.hu

Greenlight és társai

Ma érkezett egy Greenlight (nem kis) adag egyenesen Ámerikából! Mivel Indianapolisból nem túl olcsó a fuvar kishazánkba, ezért próbálta a Greenlighttal együtt olcsóbb megoldást keresni, hogy ne kelljen ezután sem ráterhelni a fuvarköltséget a modellautókra. Nos, az eredmény félsiker: a fuvar ugyan olcsóbb volt, így nem vitte el a teljes költség 30%-át, de előre kellett kifizetnem a teljes Áfát és még kezelési költségként egy cég rámterhelt uszkve 20.000 Ft-ot.
De van még egy ennél fájdalmasabb dolog is:

Két doboz elveszett! Ebben a két dobozban ráadásul olyan First Response modellautók voltak, amiket most hoztam (volna) először. Nagyon szép, kidolgozott 1/43-as, tipikus amerikai csodás rendőrautók!!!

Például ez nem jött meg:

Meg ez sem:

 Meg sajnos ez sem:

De azért beszéljünk a jó hírekről is, mert amik érkeztek, azok szenzációsak! Például érkezett 3 féle dioráma az 1/64-es méretarányban, a Steve Mc Queen féle Bullitt, (68-as Ford Mustang és Dodge Charger), egy Hot Pursuit (Ford Crown Victoria és Corvette C6 2008), valamint egy 2010-es Auction Block-os Chevy Camaro SS. Tulajdonképpen minden széria érkezett, a Speed Tv-től a Hot Pursuit-on a Black Banditig minden, még Flame-s autók is jöttek.

Egy két kép:

A Sambával, a Lamborghini Gallardoval és sok egyéb autóval a Greenlight  szeretne betörni az 1/43-as méretarányba. Azt hiszem sikerülni fog, hiszen ilyen áron ilyen minőséggel ritkán találkozunk.

4 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://automodell.blog.hu/api/trackback/id/tr531845514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

változz nálunk 2010.03.16. 23:38:51

Gratulálok a blogodhoz Tamás!

makito30 2010.04.02. 12:34:27

sziasztok vannak automodelleim eladok ha valakit esetleg érdekel a golfos-csabi@freemail.hu emailon elér!!Köszönöm!!

Dorean 2010.04.02. 16:24:12

Szervusz Tamás!
Gratulálok a bloghoz, és a boltokhoz egyaránt!
Várom az újdonságokat minden méretben! :)

Dorean 2010.04.08. 19:49:47

Most már közelről is volt szerencsém megcsodálni egy 1:64-es Greenlight-ot.
Leírhatatlan az élmény! 1:18-ban is varázsol a Greenlight, de ebben a "gyufásdoboz"-méretben visszahozta azt a minőséget, amit én személy szerint jó néhány éve nem tapasztalok a többi gyártónál. Gumiabroncsok, nyíló motorháztető, pontos, precíz dekoráció, utastér apró elemei is ki vannak öntve, és még súlyra is komoly.
Visszatértek gyermekéveim "tűzmadaras" élményei is. Ebből a típusból van a legtöbb.
Lehetséges, hogy az Eurocenterből az utolsót hoztam el (PINKS)?
MOM Parkban van még Firebird?
Bocsánat a sok kérdésért!!!
süti beállítások módosítása